top of page
Obrázek autoraJan Halík

PRONÁJEM bytu 4+1, 72 m², ulice Plickova, Praha 4 – Háje

Nabízím byt 4+1 po kompletní rekonstrukci k pronájmu v ulici Plickova, Praha 4 – Háje.

Jedná se o krásný byt po právě dokončené celkové rekonstrukci ve velmi pěkném a zrenovovaném panelovém domě.


Byt má dispoziční uspořádání 4+1 a podlahovou plochu 71 m². Složení místností je obývací pokoj, nově zařízená kuchyně, tři ložnice, koupelna, samostatná toaleta a prostorná předsíň. Obývací pokoj a jedna ložnice mají orientaci na jihovýchod, kuchyně je jihozápadním směrem a dvě ložnice jsou na severozápadní stranu. Byt je vhodný pro vícečlennou rodinu nebo pro partnery, kteří potřebují klid na práci a mít možnost samostatných pokojů pro svůj home office.


Byt je kompletně zrekonstruován. Stavební a dokončovací práce skončily na konci října 2023. V kuchyni najdete novou kuchyňskou linku s plynovou varnou deskou, multifunčkní troubu a lednici s mrazákem. V koupelně je instalována pračka. Podlahy jsou z kvalitního laminátu a keramické dlažby. V koupelně je nainstalováno kvalitní sanitární vybavení od renomovaných výrobců. Součástí rekonstrukce byla i výměna všech interiérových dveří za moderní stylové s výplněmi z mléčného skla. Do bytu je zavedeno připojení na vysokorychlostní internet a kabelovou televizi. V domě je k dispozici zabezpečená kolárna pro kočárky a kola.


Dům je také ve velmi dobrém stavu. Je zateplený, okna jsou plastová, k bytu vás doveze moderní prostorný výtah. Dům je přístupný bezbariérově díky plošině instalované u vchodu do domu. Dům je vybaven automaticky otevíranými vchodovými dveřmi na chip. Vytápění bytu je ústřední dálkové stejně jako zajištění teplé vody. Nemusíte se tak starat o žádný bojler nebo kotel. Před domem je dostatečně velké parkoviště. V nejbližším okolí najdete mnoho zeleně v centrálním parku, dětská hřiště, obchody, restaurace, školky, školy a také zdravotnická zařízení. Pro sportovce je zde k dispozici fitness centrum, squashové kurty a plavecký bazén. Zkrátka oblast Hájí je urbanisticky dobře vyřešená rezidenční oblast myslící na potřeby zde bydlících lidí.


Pro osobní prohlídku mě kontaktujte na tel. +420 603 377 791 nebo ZDE, rád vás bytem provedu.



8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentários


bottom of page